Karšti Patiekalai

Virti Panyro varškėtukai

pagaminti iš šviežio saldaus pieno sūrio

6.00

Veganiškas kebabas

Sojos kubeliai, daržovės
6.90

Tortilija

"Pesto" padažas, fermentinis sūris, Philadelfijos sūris

5.50

Tofu kiaušinienė

6.60

Tofu kepsniai

patiekiami su šviežiai keptomis bulvėmis, salotomis ir naminiu pomidorų padažu

8.00

Sojos kepsnys su džiovintais vaisiais

įdarytas persikais ir sūriu, patiekiamas su šviežiai keptomis bulvėmis ir salotomis

9.60

Sojos dešrelės

su šviežiai keptomis bulvėmis, salotomis ir naminiu pomidorų padažu

0.00

Seitano kepsnys

patiekiami su šviežiai keptomis bulvėmis ir salotomis ir baltuoju žolelių padažu

9.00

Panyro kepsnys

patiekiami su šviežiai keptomis bulvėmis ir salotomis ir naminiu pomidorų padažu

8.20

Naminiai virtinukai

su šviežio saldaus sūrio - špinatų įdaru ir grietinėlės padažu

6.50

Naminiai virtinukai

su bulvių įdaru ir grietinės - sviesto padažu bei sojos „spirgučiais”

6.50

Moliūgų virtinukai Gnocchi

patiekiami su lydytu sviestu Ghee ir tarkuotu kietuoju sūriu (veganams su kanapių/alyvuogių aliejumi)

6.00

Marinuotos sojos filė kepsnys

patiekiami su šviežiai keptomis bulvėmis ir salotomis ir mangų padažu

9.40

Daržovių blynai

su dviejų sūrių įdaru ir grietinėlės padažu

7.50

Budos dubenėlis su Tofu

kepintas Tofu, šviežių daržovių salotos, marinuotos morkos, avokadas, Bulgur kruopos, Terijakio padažas

7.00

Baklažanų kepsniai su traškia sūrio plutele

patiekiami su įvairiomis salotomis ir naminiu pomidorų padažu

10.00

Avižinė košė

su lydytu sviestu ghee ir agavų sirupu (veganams su kanapių aliejumi)

4.80

„Žemaičių” blynai

su sojos įdaru ir grietinės - sviesto padažu (veganams su kanapių/alyvuogių aliejumi)

7.50