Karšti Patiekalai

Baklažanų kepsniai su traškia sūrio plutele

patiekiami su įvairiomis salotomis ir naminiu pomidorų padažu

4.00

Sūrio kepsneliai

patiekiami su šviežiai keptomis bulvėmis ir salotomis

5.50

Panyro kepsnys

patiekiami su šviežiai keptomis bulvėmis ir salotomis ir naminiu pomidorų padažu

5.30

Tofu kepsniai

patiekiami su šviežiai keptomis bulvėmis, salotomis ir naminiu pomidorų padažu

5.30

Sojos kepsnys

įdarytas persikais ir sūriu, patiekiamas su šviežiai keptomis bulvėmis ir salotomis

5.90

Kus kus su garintomis daržovėmis

gaminamas su lydytu sviestu Ghee (veganams su tyru alyvuogiu liejumi)

3.80

Sojos dešrelės

su šviežiai keptomis bulvėmis, salotomis ir naminiu pomidorų padažu

4.20

Avižinė košė

su lydytu sviestu ghee ir agavų sirupu (veganams su kanapių aliejumi)

3.20

Naminiai virtinukai

su šviežio saldaus sūrio - špinatų įdaru ir grietinėlės padažu

3.80

Naminiai virtinukai

su bulvių įdaru ir grietinės - sviesto padažu bei sojos „spirgučiais”

3.80

Virti varškėtukai

pagaminti iš šviežio saldaus pieno sūrio

3.60

Moliūgų virtinukai Gnocchi

patiekiami su lydytu sviestu Ghee ir tarkuotu kietuoju sūriu (veganams su kanapių/alyvuogių aliejumi)

3.60

Daržovių blynai

su dviejų sūrių įdaru ir grietinėlės padažu

3.80

„Žemaičių” blynai

su sojos įdaru ir grietinės - sviesto padažu (veganams su kanapių/alyvuogių aliejumi)

3.80